Deken van Rens 50 jaar priester

Op zondag 9 juni (Pinksteren) hopen wij het vijftigjarig priesterjubileum te vieren van deken Wilbert van Rens.

De Eucharistieviering uit dankzegging zal plaatsvinden om 11:00 uur in de dekenale Grote of Sint Petruskerk in Sittard. Aansluitend van ongeveer 13:00 tot 16:00 uur is er gelegenheid om de jubilaris te feliciteren in het Mariapark op de Oude Markt eveneens in Sittard.

Bekijk de uitnodiging….

Een grote wens van de deken is dat er een parochieel ontmoetingsruimte komt. Er zijn reeds vergevorderde plannen maar er moeten nog kosten gemaakt worden voor verbouwing en inrichting. Namens de parochianen wilt het kerkbestuur hem de inrichting van deze ontmoetingsruimte cadeau doen.

Bekijk hier de details over deze actie en hoe u kunt bijdragen….

Het feest comité bestaat uit de volgende mensen:
Andries Houtakkers, voorzitter (externe representatie)
Guus Janssen en Seph Castro, secretariaat (contacten met cluster en dekenaat), Henk Wetzels, penningmeester, kapelaan van der Wegen (liturgie), Karin Colaris (muziek en sociale media) en Katinka Pani (namens de buurt).

Alle parochiemedewerkers ontvangen een persoonlijke uitnodiging maar wij vragen u nu alvast deze zondag te reserveren. .

Voor vragen of suggesties kunt u terecht bij: amppjanssen@hetnet.nl

Vriendelijke groet
Andries Houtakkers, voorzitter