Start nieuwe Alpha cursus in Sittard

Maak kennis met het christelijk geloof
 In september begint in Sittard een nieuwe Alpha-groep. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten leer je wat het christelijk geloof inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen.
 Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer: wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen, zoals Is er meer? Wie is Jezus? Waarom bidden en hoe? Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Waar en wanneer?
De Alpha-cursus Sittard wordt gehouden op 10 woensdagavonden van 18.30 tot 21.30 uur vanaf 8 september 2021 in Bezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2 Sittard. Kijk voor meer informatie op www.alphasittard.nl